31. kolo
11.04.2009 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - Atalanta BC 0:0

Trápení Neapole pokračuje a její čekání na výhru se protáhlo na dvanáct zápasů. S Atalantou si SSC rozdělilo body za bezbrankovou remízu.

Jako první zkoušel štěstí Floccari, jeho rána z osmé minuty ovšem postrádala přesnost. Daleko blíže ke vstřelení branky měl ve 23. minutě Plasmati, toho svým centrem našel Bellini a Plasmati hlavičkoval do břevna. Neapol se v útočné fázi trápila a brankář Consigli dlouho neměl žádnou práci. Až sedm minut před odchodem do kabin ho zaměstnal Lavezzi, s jeho slabou střelou Consigli nemohl mít a také ani neměl žádný problém.

V úvodu druhé půle se k velkému sólu nadechl Guarente, bohužel pro něho a celé Bergamo ale v zakončení minul. V šedesáté minutě se do nadějné pozice dostal Lavezzi, neměl ale dostatek času na střelu a Bellini mu včesným skluzem šanci sebral.

Hostující kouč Luigi Del Neri ve druhé půli poslal na hřiště také uzdraveného Doniho a ten patnáct minut před koncem mířil nepřesně. Lépe si nevedl ani v 88. minutě, a tak zápas skončil dělbou bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele