24. kolo
14.02.2009 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

SS Lazio - Turín FC 1:1

Lazio znovu nevyhrálo a i proti Turínu prohloubilo svojí výsledkovou krizi. Pro domácí mohlo být ještě hůře, Biancocelesti prohrávali po prvním poločase 1:0, konečnou podobu výsledku dal až čtvrthodiny před koncem Sebastiano Siviglia.

Římané přitom zahájili utkání aktivněji, už po 120 sekundách hry vypálil jedovatou ránu z přímého kopu Alexander Kolarov, jeho pokus ale skončil na boční síti. I další útočná akce se valila na hostující branku, nebezpečnou střelu Rocchiho zblokoval obránce Dellafiore. Obránce Turína sehrál důležitou roli při dalším pokusu hostí, když zachytil nebezpečný aut Kolarova na Rocchiho. Ve 34. minutě pokoušel štěstí Rosina, zastavil ho nedovoleně Kolarov. O dvě minuty později se dostali hosté překvapivě do vedení. Obrana domácích nedokázala patřičně odvrátit útočnou akci hostí, za hranicí vápna se dostal ke střele Ignazio Abate a přesnou střelou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Turín.

Lazio si vzápětí vytvořilo velký tlak, ale jediná šance Matuzalema šla nad branku, respektive vyloženou šanci Siviglii lapil senzační matteo Sereni. Poločas skončil překvapivým vedením Turína 1:0.

Ve druhém poločase pokračovala aktivita domácího celku, střídající Stefano Mauri předložil přesný pas Panděvovi, ten byl zastaven Colombem, ale rozhodčí pokutový kop neodpískal. I nadále deptal domácí ofenzívu Matteo Sereni, turínský brankář zneškodnil hlavičku Tommasa Rocchiho a přesným vyběhnutím pokus Pasquala Foggii. Z branky se Lazio neradovalo ani po střele Mauriho, která byla tečována Sivigliou do boční sítě turínské branky.

Až čtvrthodiny před koncem se mohli domácí fotbalisté radovat. Po zahrávaném rohovém kopu se dostal k zakončení Mauri, ten neuspěl, ale následná dorážka Sivigilii už v brance skončila - 1:1. Lazio mohlo i zvítězit ale v závěrečném náporu podržel hosty brankář Sereni. Utkání skončila remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4 kola,4 prohry Lazio- 4kola,4 remi Turin... asi 1...ale lepsi bude si dat plusko,obe ty spagety nemaji obranu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele