8. kolo
26.10.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - SSC Neapol 0:1

Lazio podruhé za sebou prohrálo a po dobrém vstupu do sezony se propadlo až na šestou pozici. Naopak jeho dnešní soupeř, SSC Neapol, se posunul po bok Udinese a Interu na první pozici. Nešťastníkem dnešního duelu byl domácí Sebastiano Siviglia, jenž vlastní brankou rozhodl o vítězství hostů.

Utkání dvou před zápasem tabulkových sousedů načal Goran Panděv, který naservíroval míč Zaratemu. Ten ovšem z blízka přestřelil. Po dlouhých minutách bez velkého vzrušení přišla ve 37. minutě doslova super šance Lazia. Aktivní Zarate s Panděvem zakombinovali a výsledkem byla přihrávka na neobsazeného Stefana Mauriho, jenž ovšem míč z metru napálil do brankáře. Biancoceleste byli směrem dopředu aktivnějším týmem, což dokazovalo i několik pokusů Ledesmy. Ani jedna z jeho střel se ale neujala. Nakonec to ale mohla být Neapol, která mohla jít do šaten s brankou na svém kontě. Garganova střela z volného přímého kopu ale skončila na břevně. O chvilku později zachránila branková konstrukce domácí podruhé, tentokrát zastavila střelu Ezequiela Lavezziho.

Po přestávce se obraz hry změnil a nebezpečnějším mužstvem byl hostující výběr. Garganův centr a následná střela Lavezziho sice ještě brankou neskončila, ale v 61. minutě již byl brankář Carrizo bezmocný. Lavezzi se vydal na jeden z jeho obvyklých průniků a zpětnou přihrávkou překvapil domácího Sivigliu, od něhož se míč odrazil za záda brankáře Carriza. Neapol se tak dostala do šťastného vedení, které držela až do konce utkání. Nakonec o něj mohla v nastavení přijít, kdyby proti střele Gorana Panděva skvěle nezakročil střídající brankář Navarro.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
One-Real

FORZA NAPOLI!!!

Lazio-Neapol 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Som rad ze Neapol pokracuje v super vysledkoch a dufam ze tento rok skoncia v top 4!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele