33. kolo
26.04.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SS Lazio - Atalanta BC 0:1

Na Olympijském stadionu v Římě se stalo přesně to, co celou sezonu sráží domácí Lazio na kolena. Biancocelesti totiž opět nedokázali potvrdit skvělou formu a před zraky domácích fanoušků prohráli 0:1 s průměrnou Atalanou. Jedinou branku utkání zaznamenal Talamonti.

Lepší vstup do utkání zaznamenala hostující Atalanta, která brzy otevřela skóre utkání. Bývalý hráč Lazia Jose Leonardo Talamonti si naskočil na krásný centr a hlavou umístil míč na přední tyč Muslerovy branky. I s další šancí přispěchali hosté, Cristiano Doni svojí přesnou střelou donutil brankáře Musleru k dobrému zákroku. Jedinou šanci Lazia v prvním poločase měl na svědomí Argentinec Mauro Zarate, tvrdě vypálil, Consigli pouze vyrazil, tudíž se míče zmocnil Foggia, který ale situaci nevyřešil dobře, protože mohl přihrávat lépe postavenému Tommasu Rocchimu.

V závěru prvního poločasu ztratili hosté svého kapitána Cristiana Doniho, který se v průěhu utkání zranil. Na jeho místo přišel Jaime Valdes. Ve druhém poločase zvýšilo domácí Lazio svojí aktivitu. Rocchi obelstil ofsajdovou past a ve vyložené šanci selhal. Lazio kontrolovalo hru a v 73. minutě měl na kopačce vyrovnání znovu Rocchi, ale Consigli v brance Atalanty vytáhl fantastický zákrok. Atalanta už nebyla tolik vidět jako v prvním poločase, přesto mohla přidat druhý, nesmírně důležitý gól, jenomže Padoin přihrávku Defendiho minul.

V samotném závěru utkání se několikrát vyznamenal brankář Consigli, jenž zlikvidoval velice nepříjemnou ránu Radua a další pokus Rocchiho. Lazio nenavázalo na výkon ze hřiště Juventusu a s Atalantou prohrálo 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele