38. kolo
31.05.2009 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Reggina Calcio - AC Siena 1:1

Reggina v posledním zápase uhrála bod se Sienou a dala nejvyšší italské soutěži minimálně na rok sbohem. Kalábrijský celek vedl zásluhou Stuaniho 1:0, jenomže ve druhé půli vyrovnal Maccarone. Bianconeri nakonec obsadili čtrnáctou příčku.

Utkání nabídlo spíše fotbalovou nudu, v prvním poločase jako první zahrozili hosté. Český záložník Lukáš Jarolím napřáhl z dobrých třiceti metrů a brankář Marino musel prokázat své kvality. Tentýž brankář si připsal dobrý zákrok i po přímém kopu Massima Maccaroneho. Před koncem prvního poločasu byl v pokutovém území faulován Stuani Brandaem a sám postižený nařízený pokutový kop proměnil - 1:0 pro Regginu.

Ve druhém dějství pokračovala nezáživná podívaná, tu alespoň okořenil červenou kartou hostující Calaio, který ve druhém poločase obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Calaio dostal druhou žlutou kartu za údajné simulování. Navzdory početní nevýhodě dokázali hosté vyrovnat. Massimo Maccarone z levé strany uprchl a překonal brankáře Marina. Konečná remíza 1:1 prakticky nic neznamenala, Siena skončila čtrnáctá a Reggina bude v příští sezoně hrát o ligu níž.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele