11. kolo
09.11.2008 15:00 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Reggina Calcio 4:0

Reggina utrpěla další porážku, tentokrát si veze ze hřiště Janova ostudnou porážku 0:4. Hattrickem se blýskl Diego Milito, do listiny střelců se zapsal také Giuseppe Sculli. Všechny branky padly ve druhém poločase, Reggina dohrávala od 45. minuty v deseti.

Reggina měla na svých kopačkách první brankovou příležitost, ovšem střelu Franca Brienzy zlikvidoval brankář Rubinho. Brienza nenašel na Rubinha recept ani po přímém kopu. Za domácí zkoušel štěstí Raffaele Palladino, z dvaceti metrů však minul. Janovští dokonce v prvním poločase vstřelili branku, ale kvůli ofsajdovému postavení Sculliho právem neplatila. Další přiležitost měl Bernardo Corradi, ale znovu dobře zasáhl Rubinho. Celé utkání ovlivnila červená karta, kterou v závěru prvního poločasu obdržel za druhou žlutou kartu hostující Giuseppe Biava. Poločas skončil 0:0.

Ve druhém poločase už jasně dominovali domácí. Úvodní tlak Janovských vyvrcholil pokutovým kopem. V 54. minutě totiž v pokutovém území nedovoleně sevřeli střídajícího Gasbarroniho Barreto a Valdez a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. K němu se postavil Diego Milito a následně zaznamenal sedmý gól v této sezoně. Janov i nadále svého soupeře tlačil, ale druhou branku přidal až v čtvrt hodiny před koncem. Rossi zahrával rohový kop, ten skončil na hlavě Juriče, s touto šanci si ještě brankář Regginy poradil, ovšem na dorážku Milita už byl Campagnolo krátký - 2:0. Defenzíva hostí se naprosto sesypala, v 81. minutě přidal třetí zásah Giuseppe Sculli. Vynikající práce a přesná přihrávka našla Sculliho, jenž neměl problém - 3:0. Obrana hostí inkasovala ještě jednou, hattrick dovršil Diego Milito. V poslední minutě utkání si poradil s rozloženou obranou hostí a přesnou střelou udělal tečku za zápasem. Janov vyhrál 4:0 a i nadále drží slušnou šňůru neporazitelnosti, Reggina zůstává poslední.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele