34. kolo
02.05.2009 20:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - SS Lazio 2:0

Milánský Inter udělal další výrazný krok za obhajobou titulu, když v sobotu porazil Lazio Řím 2:0. O své výhře Nerazzurri rozhodli až ve druhém poločase, kdy se trefili Zlatan Ibrahimovič a Sulley Muntari.

Domácí sice měli lepší start do zápasu, jenže nedokázali brzké převahy využít a iniciativu převzalo Lazio. To si také dokázalo vytvořit i největší šance prvního poločasu. K první střele se dostal v osmé minutě Tommaso Rocchi, ale nedodal svému pokusu dostatek razance, a proto nezpůsobil brankáři Cesarovi větší problémy. Mnohem více se Cesar zapotil při trestném kopu Kolarova, který musel vytěsnit nad břevno. Také Inter ale nebyl v prvním poločase bez šancí. Po Figově centru minul branku hlavičkou Ibrahimovič. Švédský kanonýr si vzápětí proměnil roli, ale ani jeho centr přesně nezužitkoval Muntari.

Oba dva hráči ale vše napravili ve druhém poločase. Nejprve v 58. minutě otevřel Ibrahimovič nechytatelnou ranou skóre a o dvanáct minut později se opět proměnil do role nahrávače a pro Muntariho připravil druhou branku. Zlatan mohl přidat po Chivuově vybídnutí třetí branku, ale tentokrát se netrefil. V závěru ještě švédský reprezentant obdržel žlutou kartu a nebude moci nastoupit v příštím zápase. Inter však má ve vše ve vlastních rukou a již v příštím zápase s Chievem bude moci slavit titul.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Per sempre Nerazzurri

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele