29. kolo
22.03.2009 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Inter Milán - Reggina Calcio 3:0

Inter Milán vcelku snadno přehrál Regginu 3:0 a jeho náskok před druhým Juventusem činí i nadále sedm bodů. Tři body ve prospěch domácích zařídil dvěma brankami Zlatan Ibrahimovič, skóre utkání však otevřel Esteban Cambiasso.

Diváci na San Siru příliš dlouho na první branku utkání nečekali, už v 6. minutě přihrál mladíček Balotelli Ibrahimovičovi, který míč krásně prostrčil mezi obranu hostí, kam si naběhl Cambiasso, pro argentinského záložníka už nebyl problém vstřelit první branku - 1:0.

Neuběhlo ani pět minut a skóre se měnilo po druhé. Tentokrát Brazilec Mancini přifilmoval pád v pokutovém a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. K samotné exekuci se postavil Zlatan Ibrahimovič a přízemní střelou k tyči zvýšil už na 2:0 pro domácí.

Hosté se dostávali do zakončení jen sporadicky, největší šanci prvního poločasu měl po 38 minutách Cozza, jenomže jeho nepříjemná střela skončila na boční síti milánské branky. Ke konci prvního poločasu ještě zkoušel štěstí Balotelli, ale brankář Puggioni jeho pokus zneškodnil. Když už se Reggina přeci jenom dostala do vážnější šance, tak zasáhl vynikající brankář Julio Cesar, který těsně před odchodem do šaten bravurně vychytal Barillu.

Hostující Reggina chtěla ve druhém poločase co nejrychleji vstřelit branku a utkání ještě zdramatizovat, jenomže tento plán zcela narušil v 58. minutě Ibrahimovič, který si ukázkovým způsobem povodil obranu Regginy a krásně provedeným obloučkem přehodil Puggioniho - 3:0. Po třetí vstřelené brance už se bohužel tolik aktivně nehrálo, Inter i Reggina si sice vypracovaly jakési náznaky šancí, jenomže chyběly důraz a přesnost. Inter nakonec udržel čisté konto a zaslouženě vyhrál 3:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter Milan vyhraje úplně bezkonkurenčně, Reggina stopro prohraje........................... to bude drt´ka . To budete čučet

Reagovat
smazaný uživatel

4-1 ibra hattrick a cambiasso

Reagovat
smazaný uživatel

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Franceso Bolzoni.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli..................iba 4 obrancovia

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho si je asi isty vitazstvom v tomto zapase

Reagovat
smazaný uživatel

pekny kurz na 2

Reagovat
smazaný uživatel

10.minuta 2-0 forza inter

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimvas kdo daval goly koukam jen na live score?

Reagovat
smazaný uživatel

aha ono to tam je taky!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatanuv druhej gol...hezci sem dlouho nevidel.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele