8. kolo
26.10.2008 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Chievo Verona 2:0

Cagliari Calcio chytá, podobně jako v loňské sezóně, druhý dech. Ostrované poprvé vyhráli na svém stánku Sant’Elia, když v bitvě dvou celků ze dna tabulky porazili Chievo Verona 2:0. O branky se postarali Robert Acquafresca a Michele Fini.

První vážnější šanci si vypracovali hosté. Dalekonosná střela Marcoliniho se otřela o pravou spojnici Marchettiho svatyně. V 19. minutě přišla velmi kontroverzní situace. Robert Acquafresca uprchl obráncům Chieva a poslal svůj tým do vedení. Sudí však nepochopitelně odmávali a odpískali ofsajd. Míč byl přitom tečován hráčem Chieva a navíc Andrea Lazzari stál ještě za mladým útočníkem.

Acquafresca se však dočkal. Po půlhodině hry se napřáhl z dvaceti metrů a vymetl Sorrentinovi šibenici. Fanoušci na Sant’Elia se tak dočkali první branky Cagliari na svém hřišti od 31. září. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat. Finiho dělovku však dobře zlikvidoval Stefano Sorrentino. Cagliari bylo jasně lepší ve všech směrech a krátce po začátku druhé půle se také dočkalo další odměny.

Michele Fini si zpracoval dlouhý pas, zatímco obrana Chieva byla dezorientovaná. Následně si poradil se Sorrentinem a rozjásal ochozy podruhé. Šance Chieva přišly až v samém závěru. Erjon Bogdani však selhal v koncovce z velmi dobré pozice a Simone Bentivoglio přestřelil.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele