4. kolo
24.09.2008 20:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Bologna FC - Udinese Calcio 0:3

Udinese vyhrálo v Bologni rozdílem třídy 3:0 a posunulo se tak na průběžné šesté místo. Friuliani hodně pomohla brzká červená Britose, která de facto ovlivnila celý zápas. Bologna totiž hrála od 13. minuty v deseti.

Jak již bylo zmíněno hned při první akci se červenalo. Antonio Floro Flores utekl domácím obráncům a Miguel Angel Britos jej tvrdě zezadu zkosil. Rozhodčí Mazzoreli neváhal, obránce poslal ven a nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Gaetano D’Agostino a ránou jako z děla ji vykonal úspěšně. Pouze o tři minuty později se málem podařilo oslabené Bologni vyrovnat. Giovanni Pasquale zaspal při plnění obranných povinností, čehož využil Marchini. Domácí záložník ale naložil se svou šancí hodně špatně a pouze se kopalo od brány.

O pár minut později opět řádil Floro Flores. Naběhl si na milimetrově přesný pas od Gaetana D’Agostina. Po zpracování rozkmital nohy, oklamal bránícího Zenoniho a napálil míč do sítě z deseti metrů. Po deseti minutách to mohlo být již o tři branky. Alexis Sanchez však trefil pouze brankovou konstrukci domácí branky. Sanchez měl po dalším průniku penaltové ambice, ale pan Mazzoreli byl v klidu. Naopak udělil žlutou kartu drobnému Chilanovi za střet s Marchinim.

Druhý poločas již byl velmi uspávající. Bologna hrála odevzdaně, neboť hosté kontrolovali hru. Vážnější šance přišla až v 74. minutě. Skvěle hrající Antonio Floro Flores měl prsty i ve třetí brance. Předvedl úprk po postranní lajně a následně přenesl hru na druhé křídlo, kde byl připraven Simone Pepe, který se nerozpakoval a tvrdě vypálil. Tento zásah byl poslední a utkání tedy skončilo 3:0 pro Udinese.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

udinese vyhraje 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele