27. kolo
08.03.2009 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - UC Sampdoria 3:0

Sampdorii čekala v Boloni studená sprcha. Po velmi zdařilém období janovský celek nepotvrdil svou formu a obdržel od Boloni debakl 0:3. Do statistik utkání se přitom střelecky zapsal pouze jediný muž - Marco Di Vaio zaznamenal hattrick.

Sampdoria začala o něco lépe. Francesco Antonioli musel sáhnout k dobrému zákroku, aby zneškodnil střelu Paola Sammarca. O chvíli později ještě zahrozil Antonio Cassano. Pak se ale hostům zranil obránce Stefano Lucchini a každý trenér ví, že zásah do obrany je velmi citelný. Boloňa tedy začala vystrkovat růžky. Nejprve se Luca Castellazzi zapotil při vyrážení Zenoniho střely, poté však na míč nedosáhl a při střele Coelha jej zachránila tyč.

Boloňa se ujala vedení na konci prvního poločasu. Po Coelhově centru z rohového kopu sklepl Mutarelli na zadní tyč, kde pohodlně hlavou zakončil Marco Di Vaio. Po změně stran hosté ožili a hned ze začátku se pokoušeli srovnat. Francesco Antonioli skvěle vyrazil střelu Giampaola Pazziniho. Chvíli poté vymyslel Antonio Cassano parádní akci. Ovšem po centru Stankevičiuse nedokázal stoper Gastaldello hlavičkovat přesně.

Sampdoria tlačila. Cassano se zmocnil míče po defensivní chybě, ale nedokázal přesně vystřelit. Následně se vyznamenal Antonioli, když zlikvidoval perfektní Zieglerovu střelu. Branku však dali opět domácí. Di Vaio se vrhl společně s Adailtonem do protiútoku, který vyústil přesně mířenou střelou Di Vaia. Poslední hřebíček do janovské rakve přišel v nastaveném čase, když Di Vaio zužitkoval precizní Volpiho kolmici.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele