25. kolo
21.02.2009 16:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Inter Milán 1:2

Inter Milán pokračuje ve spanilé jízdě za ziskem titulu a po vyhraném derby s AC Milán si veze tři body ze hřiště Bologni. Utkání rozhodl povedenou trefou mladíček Balotelli. Nerazzurri opět navýšili náskok na čele tabulky a do osmifinále Ligy mistrů proti Manchesteru vstupují s vynikající formou.

Co se týče prvního poločasu, tak byli aktivnější hostující fotbalisté. Jako první protáhl brankáře Antonioliho přesně mířenou střelou Ibrahimovič. Na druhé straně se o něco podobného pokoušel Salvatore Lanna a stejně jako Ibrahimovič neuspěl. Švédský útočník Interu podruhé zahrozil z volného přímého kopu, svoji střelu však poslal přesně doprostřed branky, kde stál připravený Antonioli. Většina akcí Nerazzurri šla přes aktivního Ibrahimoviče, hvězda Interu vyslala do stoprocentní šance Muntariho, Antonioli včas vyběhl a Muntarimu zmenšil střelecký úhel.

Pak začala hrozit Bologna, nejprve vyzkoušel pozornost Cesara dalekonosnou střelou Gaby Mudyngayi a v samotném závěru prvního poločasu musel vyboxovávat centr Zenoniho opět brankář Cesar. Šancí tedy v prvním poločase příliš nebylo, čemuž i odpovídal výsledek 0:0.

Jenomže ani ve druhém poločase se nehrál nikterak ofenzivní fotbal, ovšem na rozdíl od prvního dějství začaly padat branky. V 57. minutě zahrával milánský Inter rohový kop, centrovaný míč trefil hlavou Ibrahimovič, jenomže zasáhl před sebou postaveného Cambiassa, ten si míč zpracoval a střelou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Nerazzurri. Inter Milán pak svého soupeře zatlačil, ale k výraznějšímu zakončení se nedostal. Čtvrthodiny před koncem si domácí vytvořili tlak a z něho dokázali vstřelit vyrovnávací branku. Na rohový kop si naskočil Britos a vyrovnal na 1:1.

Tento stav příliš dlouho nevydržel, Inter Milán ukázal svoji obrovskou sílu a za dvě minuty znovu vedl. K zahrávanému přímému kopu se postavil mladíček Balotelli a jeho střela prošla až za záda brankáře Antonioliho. Bologna se sice vzápětí opět vrhla do útoku, ale bylo to marné, Inter už si výsledek pohlídal a zaslouženě zvítězil 2:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Že by M O U R I N H O zase uplatil rozhodčího???To je jasný,slabýho soupeře Inter neporazí a se silnějším musí uplácet.Odepíšeš mi zase Carlosi???posílám ti pusinku jo a nezapomeň napsat,že Inter vyhraje a Zlatan dá nejmíň hattrick Čau zlato

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuj

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by remizovat jako v lednu s cagliari kteri byli 13. a meli o polovinu mene bodu...jak uz z meho nicku vyplyva, tak to interu nepreju a modlim se v remizu (prece jen dat 1, to by chtelo vic nez zazrak )....ale tak nejpspis vyhrajou hosti...ale na ticket 02

Reagovat
smazaný uživatel

02 - kurz 1,12???

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak mas to objasneny v mym predeslym prispevku....1 nepripada v uvahu...remiza je mozna, stejne jako vyhra...

Reagovat
7C.Ronaldo

inter vyhraje vysoko a ibrahimovic da hettrick

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs:aj keby inter podplacal(aj ked nepodplaca)myslis ze by to robil mourinho???

Reagovat
smazaný uživatel

giggs .......uvidime v utorok vecer ......trapak

Reagovat
smazaný uživatel

ale je mi jasne ze ak vyhrame tak inter to mal zaplatene ,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

nj musim se smat zase tem prispevkum ze podplacime

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele