4. kolo
24.09.2008 20:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - Cagliari Calcio 1:0

Atalanta Bergamasca Calcio zvítězila díky brance Sergia Floccariho ze 79. minuty nad Cagliari Calcio 1:0. "La Dea" se tak vyšplhala na slunné třetí místo. Naopak Rossoblu se utápí na spodu tabulky a v této sezóně ještě nezaznamenali jediný bod.

Utkání nebylo příliš lahodící pro oko diváka. Šancí poskromnu a jediná branka. První výraznější střelou utkání byl přímý volný kop v podání Cristiana Doniho. Míč si však našel cestu pouze nad branku hostí. Na druhé straně se pokoušel zakončit Alessandro Matri, ale nedokázal nebezpečně zakončit ze vcelku dobré pozice. V prvním poločase představovaly největší nebezpečí na obou stranách standardní situace. Přímý kop Luky Cigariniho byl již o něco lepší než Doniho. Míč se lehce otřel o pravou spojnici branky hostí.

Pokračovalo ve stejném rytmu. Taktiku "uspávání hadů" hrály zřejmě oba týmy. Za zmínku stojí snad jen střela Ferreiry Pinta či hlavička Talamontiho. Nicméně velká šance se také dostavila. Tiberio Guarente chyboval, ale Robert Acquafresca nedokázal jeho zaváhání využít a míč poslal pouze do zámezí. Zhruba deset minut před koncem utkání se poprvé a naposled rozvlnila síť. Sergio Floccari oklamal ofsajdovou past hostí a svůj nájezd na Marchettiho s přehledem proměnil.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

atalanta vyhraje 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele