21. kolo
28.01.2009 20:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - Bologna FC 0:1

Bologna šokovala Atalantu, když si ze Stadio Azzurri d'Italia odváží tři body za výhru 1:0! Tu hostům zařídil trefou z trestného kopu Sergio Volpi. Rosoblu se v Bergamu podařilo vyhrát poprvé za 25 let.

První poločas příliš šancí nenabídl. Za zmínku stojí vyběhnutí brankáře Coppoly proti rozběhnutému Valianimu a velká šance Marca Di Vaia, kanonýra Bologně, jenž však zaváhání Coppoly nevyužil. Ve 40. minutě měla pro změnu dobrou příležitost Atalanta. Floccari patičkou poslal míč Garicsovi, jenž našel Doni. Jeho pokus ale zamířil nad branku.

Další šanci měli Orobici 40 sekund po přestávce. Floccari se odpoutal od svého strážce a tvrdou ranou orazítkoval břevno. Poté přišlo další Coppolovo zaváhání, ale ani tentokrát nebyl Di Vaio schopen jej využít. Deset minut před koncem však domácí šokoval Sergio Volpi, jenž se neomylně trefil z trestného kopu a vystřelil Bologně tři body. Snaha Atalanty již v závěru žádné ovoce nepřinesla.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2.5 minus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele