20. kolo
25.01.2009 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Siena - Atalanta BC 1:0

Nečekaný výsledek přinesl souboj Sieny s Atalantou Bergamo. Hosté, coby nejčerstvější přemožitelé Interu Milán, podlehli Sieně 0:1. Domácím zařídil tři body na konci prvního poločasu Lichtenštejnec Mario Frick.

Hosté začali silným náporem. Střela Cristiana Doniho byla vyražena připraveným ex-Římanem Curcim, následně přestřelil Adriano Ferreira Pinto a nakonec netrefil branku ani Gianpaolo Bellini. Tlak se však postupně otáčel ve prospěch Sieny. Obránce hostí Bellini nejprve skvěle přerušil pas na Maria Fricka.

Poté se však dostal do nájezdu kapitán domácích, Simone Vergassola. Ferdinando Coppola jej však skvěle vychytal. Siena vstřelila jedinou branku zápasu ke konci prvního poločasu. Simone Vergassola přelstil ofsajdovou past a lobem přehodil brankáře. Míč do prázdné branky doklepl skluzem útočník Mario Frick.

V druhém poločase se hosté snažili srovnat. Tiberio Guarente napálil svou dělovku do břevna Curciho branky. Atalanta se dožadovala branky při úžasném zásahu Gianluky Curciho. Brankář Sieny nejprve vyběhl, aby zabránil hlavičkovat Pintovi. Ovšem k hlavičce došlo, Curci spěchal zpět do branky a míč zachytil na brankové čáře. Sudí však prosbám hostí nevyhověl a shledal, že míč čáru nepřešel úplně.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele