7. kolo
19.10.2008 15:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - UC Sampdoria 3:0

Milánské navázalo na dobré výkony z posledních kol a po výhře 3:0 si připsalo další tři body. Hrdinou utkání se stal Ronaldinho, jenž vstřelil dvě branky, utkání hodně ovlivnila červená karta pro Lucchiniho, jenž obdržel druhou žlutou kartu po zahrání rukou v pokutovém území. Sampdoria tedy ani v sedmém kole nevyhrála.

Oba soupeři se v úvodu prvního poločasu spíše oťukávali, v 15. minutě měl možnost dobrého zakončení hostující Padalino, jenomže příliš váhal a jeho střelu včas obrana Rossoneri zablokovala. I další šance patřila hostů, Gennaro Delvecchio pěknou střelou přes hlavu těsně minul Abbiatiho branku. Největší šanci prvního poločas měl domácí AC Milán, respektive obránce Marek Jankulovski, český zadák se nejprve perfektně uvolnil, poté si narazil s Ronaldinhem, ale proti brankáři Castellazzimu bohužel zvolil přízemní střelu. První poločas nebyl příliš bohatý na šance, ve 38. minutě ještě vyzkoušel Abbiatiho pozornost Antonio Cassano, ale pokus byl hodně nepovedený.

Druhý poločas nabídl fanouškům mnohem lepší podívanou, a hlavně začaly padat branky. V 54. minutě zahrál po Jankulovkého střele v pokutovém území rukou Stefano Lucchini, ten obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen, navíc se kopal pokutový kop, k němu se postavil Brazilec Ronaldinho a nekompromisně proměnil – 1:0 pro AC Milán. Rossoneri se po úvodní brance uklidnili a začali přebírat iniciativu. V 66. minutě Milán svůj náskok navýšil, trefil se opět Ronaldinho po brazilské spolupráci s Kaká, jenž nastoupil až ve druhém poločase místo Pata.

Oslabená Sampdoria už pouze odolávala neustálým nájezdům Milána, dvacet minut před koncem zápasu zkoušel lišácky přehodit Castellazziho Marco Borrielo, ale mířil nepřesně, branku nevstřelil ani po nebezpečném přímém kopu Ronaldinho, a když ve své šanci ztroskotal i Ambrosini, zdálo se, že utkání skončí vítězstvím 2:0. Tečku za utkáním udělala přenádherná akce Milána, na jejímž konci byl střídající Filippo Inzaghi. Akci na jeden dotek po ose Emerson – Kaká – Ronaldinho – Ambrosni zakončil zkušený útočník kličkou brankáři a střelou do prázdné branky pečetil zasloužené vítězství Rossoneri 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / acmilan.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

MILAN PER SEMPRE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA SAMPDORIA!!!!

V nedeľu o 15.00 hod. LIVE na Sport1

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca výraznou mierou ovplyvnil tento zápas!!!!

Za nastrelenú ruku sa nedáva karta!!!!!!

Sampdoria bola v 1.polčase jednoznačne lepšia!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

přestaň pořád brečet a radši se zamysli - za nastřelenou ruku se nařizuje penalta, o tom žádná + Flamini dostal jen pár minut předtím žlutou kartu za stejnou ruku, jako Lucchini. že to byla jeho druhá už je holt smůla. kdyby žlutou Lucchinimu nedal, poškodil by tím nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak stale stejna pisnicka!!!Berlusconi fuck off!!!

Reagovat
smazaný uživatel

říká tifoso Interu..., no to mě podrž.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele