21. kolo
28.01.2009 20:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AC Milán - Janov CFC 1:1

AC Milán nezvládl domácí zápas s Janovem a pouze remízoval 1:1. V utkání toho moc k vidění nebylo, skóre otevřel z přímého kopu David Beckham a těsně před koncem srovnal nejlepší střelec Janova Diego Milito.

Domácí mohli vstřelit úvodní branku už v první minutě utkání, obrana Janova chybovala, míče se zmocnil David Beckham a jeho následnou střelu musel Rubinho vyrazit na roh. Na druhé straně mířil Diego Millito z přímého kopu vedle. Další šance přicházely ze standardních situaci a po jedné takové vstřelili domácí Rossoneri úvodní branku utkání.

Celý Milán čekal, kdy se David Beckham trefí z přímého kopu, a nyní se dočkal. Beckham se postavil ve 33.minutě k přímému kopu a pravačkou otevřel skóre utkání - 1:0. O chvíli později se pokusil hlavou zakončit Pato, ale nezamířil přesně. K dalšímu přímému kopu, který zahrával Milán, se postavil Andrea Pirlo a trefil břevno ! V nepříliš na šance bohatém prvním poločase naposledy zahrozil ve 42. minutě opět z přímého kopu Milito, jeho ránu musel krotit Abbiati.

Začátek druhého poločasu toho také příliš neukázal, janovští se snažili o vyrovnání marně. Velké problémy obraně Rossoneri dělaly centry do jeho pokutového území. Fotbalisté Janova se čím dál více dostávali do zakončení hlavou. Milán v této fázi zápasu moc nepředvedl, větší vzrušení přinesl až střídající Ronaldinho. V 78. minutě byl faulován Pato a k přímému kopu se postavil Ronaldinho, přesně a tvrdě vystřelil, jenomže brankář Rubinho doslova zázračně míč vyškrábl na roh. U trestných kopů se tedy vystřídali všichni exekutoří Beckham - Pirlo - Ronaldinho. Předvedl se i Abbiati, jenž o tři minuty později fantasticky vytáhl hlavičku Milita, čímž uchránil domácí před vyrovnáním.

AC Milán v závěru nepůsobil jistým dojmem a doslova si koledoval o gól. Ten nakonec padl, Janovu se vyplatil tlak, který na Milán vyvinul a opět ze vzduchu udeřil. Na centrovaný míč si naskočil Palladino, ovšem hlavičkoval do země a k tomuto odraženému míči přiběhl Milito a nekompromisně srovnal - 1:1. Nic dalšího už se nestalo a tak si Janov odváží zasloužený bod.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
mastakillah

Jestli necha Carletto sedět Clarence tak to bude velká chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

jaky system hraje milan s beckhamem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele