15. kolo
09.12.2007 15:00 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

Udinese Calcio - Sampdoria Janov 3:2

Udinese Calcio přestřílelo na svém Stadio Friuli Sampdorii Janov 3:2. Diváci viděli opravdu velmi ofenzivní fotbal, hlavně ze strany domácích, kteří vyslali za zápas neuvěřitelných 28 střel.

První šanci utkání měli hosté, ale Daniele Gastaldello nasměroval svou střelu nad bránu Udinese. V 19. minutě o sobě dali vědět také domácí. Antonio Di Natale přihrál Gokhanu Inlerovi, který z blízkosti dělovkou vyprášil Castelazzimu rukavice. Po čtyřech minutách se již otevřelo skóre. Fabio Quagliarella našel ve vápně volného Antonia Di Nataleho a kapitán Udinese chladnokrevně poslal míč do brány. Gól nakopl domácí a hned za minutu to mohlo být 2:0. Fabio Quagliarella utekl obráncům a šel sám na brankáře, kterého ovšem nepřekonal. Zhruba po půlhodině hry se dočkali i hosté. Tomáš Zápotočný zfauloval ve vápně Antonia Cassana a rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil nejlepší střelec Sampdorie Claudio Bellucci a v klidu proměnil. Sampdorie najednou hrála lépe a ve 40. minutě se ujala vedení. Opět u toho byl Antonio Cassano, jenž vybojoval balón a skvěle přihrál Christianu Maggiovi a ten rozvlnil síť střelou podél Handanoviče.

Po poločasové přestávce Udinese velmi tlačilo, ale ne a ne překonat obranný val soupeře. Quagliarella zkoušel štěstí z velké dálky, ale jeho střela šla nad. Krátce poté musel Walter Mazzarri stáhnout zraněného Cassana a nahradil jej Emilianem Bonazzolim. V 70. minutě dopravil do Castelazziho svatyně Quagliarella centr od vystřídavšího Antonia Floro Florese. Náhle bylo vyrovnáno. Udinese může děkovat za tři body Quagliarellovi, který přidal druhou trefu v 86. minutě. Napřáhl z 28. metrů a střela zapadla za překvapeného Castelazziho. V závěru měl ještě šanci Inler, ale jeho dělovka mířila jen do tyče.

Autor: Pavel Bartl / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele