28. kolo
16.03.2008 15:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Sampdoria Janov - Calcio Catania 3:1

Sampdoria Janov nedovolila proti Catanii žádné překvapení. Vítězstvím 3:1 se janovský tým dostal na šesté místo tabulky, které znamená Pohár UEFA. Sampdoria tak vystrnadila Udinese Calcio a má před ním náskok jednoho bodu.

Blucerchiati pokračují v cestě bez své největší hvězdy Antonia Cassana, který obdržel pětizápasový trest. Sampdoria naposledy vyloupila stadion Parmy, když vyhrála 2:1. Catania Calcio naposledy dokázala také zvítězit když v záchranářském souboji zdolala Cagliari stejným výsledkem. Body by se jí jistě hodily i v tomto střetnutí, kde byl ale jasným favoritem janovský celek.

V prvním poločase se diváci na stadionu Luigi Ferraris branky nedočkali. Už po 30 sekundách se hosté dožadovali pokutového kopu, když jenom lehce šťouchnul Stefano Lucchini záložníka hostů Piu. Hlavním rozhodčí však nechal hru pokračovat. K první brance byli nejblíže domácí, jenže Daniele Gastaldello se svojí šancí nenaložil v dobrém. Brankáře hostí nepřekonal ani Silvestri, a tak první poločas skončil bezbranek. Branky uviděli diváci až ve druhém poločase a to rovnou čtyři. V 68. minutě poslal Sampdorii do vedení kuriózní brankou Angelo Palombo a Sampdoria Janov vedla 1:0. Jenže výsledek domácím nevydržel vůbec dlouho. Za pět minut hlavou vyrovnal Lorenzo Stovini a bylo to 1:1. Vedení na stranu Sampdorie znovu strhl Pietro Accardi, který se stejně jako Lorenzo Stovini trefil hlavou. Vzápětí mohlo být opět vyrovnáno, jenže Gionatha Spinesi branku nevstřelil. To domácí potrestali, konečnou podobu výsledku dal Claudio Bellucci, a Sampdoria Janov tak zvítězila 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele