10. kolo
31.10.2007 20:30 CET
0 : 5
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - AC Milán 0:5

AC Milán se po domácím nezdaru opět vzchopil a rozstřílel svého soupeře. Po Laziu a Šachtaru Doněck to odnesla Sampdoria - Rossoneri si z Janova odvážejí tři body za přesvědčivou výhru 5:0.

V desáté minutě se vyznamenal domácí brankář Castellazzi, který fantasticky zlikvidoval hlavičku Kaladzeho z bezprostřední blízkosti. O pět minut později Sampdoria přišla o zraněného obránce Lucchiniho, další zadák Sala pak povedenou ranou přinutil k zákroku Brazilce Didu. AC Milán byl lepším týmem a do vedení ho mohl poslat Seedorf, střela nizozemského záložníka však skončila na tyči.

Střeleckou smůlu hosté prolomili až po změně stran a rozhodně ne jenom jednou. Ve 47. minutě našel Pirlo za obranou Gilardina a po jeho přihrávce měl snadnou úlohu skórující Kaka - 0:1.

Sampdoria doma letos ještě neprohrála, rychle inkasovaná branka s ní však řádně zacloumala a její fotbalisté začali vyrábět jednu chybu za druhou. Jednu z nich potrestal v 53. minutě Gilardino, jemuž gól na hlavu posadil po Seedorfově akci Serginho - 0:2.

Serginho a Gilardino si svou spolupráci zopakovali v 61. minutě a znovu s gólovým efektem. První střelu italského útočníka ještě dokázal blokovat Bastrini, dorážka už ovšem skončila v síti - 0:3.

Rossoneri se s tříbrankovým vedením nespokojili a do konce utkání udeřili ještě dvakrát. V 76. minutě se letos vůbec poprvé trefil Gourcuff a výsledek pak na konečných 0:5 ještě pečetil dobře hrající Seedorf.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Dogi

Ac Milan uz zase ukazuje svou silu a uz nebude prohravat pride par remiz a jen a jen vyhry a vyte proc protoze nehraje inzadhi ale gilardino hura!!!!!!!!! A jeste ty penize co maji na prestupy to bude GOOD!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele