24. kolo
23.02.2008 18:00 CET
4 : 4
(2:4)

Reportáž

FC Turín - FC Parma 4:4

V předehrávce 24. kola viděli diváci na Olympijském stadionu v Turíně celkem osm branek. Parma držela ještě osm minut před koncem vedení. V 82. minutě rozhodl o dělbě bodů David Di Michele. V utkání se blýskl dvěma brankami domácí Roberto Stellone, dva zasáhy si taktéž připsal hráč Parmy Andrea Gasbarroni.

O remíze 4:4 rozhodly dva naprosto odlišné poločasy. Už v 11. minutě otevřel účet utkání Roberto Stellone. Hosté s vyrováním neotáleli a za sedmnáct minut vyrovnal Andrea Gasbarroni. Tentýž hráč se prosadil i za čtyři minuty a Parma se tak dostala do vedení. Turínští v tuto chvíli předváděli katastrofální hru a Parma si dělala z domácích "dobrý den". Ve 42. minutě byl výsledek už 3:1 pro hosty, tentokrát se prosadil Stefano Morrone. Pro domácí fanoušky to byl zlý sen. O 30 sekund později zvyšoval Igor Budan a bylo to 4:1. Divoký první poločas uzavřel domácí obránce Cesare Natali, který snižoval v nastaveném čase. Do šaten se šlo za stavu 4:2 pro hosty z Parmy.

Ani po změně stran se diváci na Olympijském stadionu nenudili. Do druhého poločasu vstoupili Turínští s Davidem Di Michelem, jenž nahradil Nicolu Lazetiče. Domácí byli v úvodu druhé půle lepším týmem. Kontaktní branku na 4:3 z pohledu hostí vstřelil v 68. minutě opět Roberto Stellone. Turín vrhl všecky síly do útoku a odměnou mu bylo vyrovnání z kopačky Davida Di Micheleho. V poslední minutě utkání mohl Turín dokonce zvítězit, ovšem Nicola Ventila trefil břevno a tak se oba týmy rozešly smírně 4:4.

Pro Turín to byla již patnáctá remíza, což je absolutně nejvíc z celé soutěže. Bodově se tak dotáhla na jedenáctou Neapol. Parma srovnala krok s Catanií a Livornem. Všechny tři celky mají nedělní utkání k dobru.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Divoký výsledek ! Spokojenější jsou určitě z Parmy, přece jen zatím body z venku jen tak nevozí a moc je přitom potřebují, situace je zatím na pováženou. Za to domácí FC Turín může být v pohodě, jistí to klidný střed tabulky, tak jen aby to vydrželo !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele