32. kolo
06.04.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Turín - Empoli FC 0:1

Poslední Empoli překvapivě zvítězilo v Turíně nad domácím FC 1:0 a tím pádem se odpoutalo ze dna tabulky, kam spadla Reggina. Nejtěsnější výhru zajistil dvě minuty před koncem útočník Ighli Vannucchi.

Oba týmy jsou namočeny do bojů o záchranu. O něco lépe je na tom domácí FC Turín, jelikož hosté z Empoli byli před tímto kolem na poslední dvacáté pozici.

Sedmizápasová šňůra bez vítězství se přerušovala nesnadno. První šanci utkání si totiž vypracovali domácí fotbalisté. Už po čtyřech minutách se ve velké příležitosti objevil Alvaro Recoba, který střelou z první nepřekonal brankáře Daniela Balliho. O chvíli později se k hlavičce dostal Alessandro Rosina, ale ani on nebyl úspěšný. Turínští byli v úvodu utkání lepším týmem, ovšem branku nevstřelili. Domácí fanoušci se branky nedočkali ani ve 32. minutě, když nadějnou příležitost spálil Motta a po něm znovu Alvaro Recoba.

Ve druhém poločase se obraz hry poněkud změnil a mohli to být hosté, kteří otevřou účet utkání. Po centru Antonia Busceho se k hlavičce prodral Luca Saudati, ovšem dobrý zákrok Mattea Sereniho brance zabránil. Nicméně Roberto Stellone pokračoval v nebezpečí Turína. Jeho pokus zlikvidoval velice pozorný Daniel Balli. Utkání nakonec směřovalo k bezbrankové remíze, jenže dvě minuty před koncem zmrazil domácí publikum útočník Ighli Vannucchi, který po přihrávce Giovinca rozveselil všechny fanoušky hostujícího celku. Empoli tak trošku šťastně vyhrálo 1:0 a z Olympijského stadionu v Turíně si odvezlo všechny tři body.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V tomto zápase si může FC Turín polepšit, hostí totiž poslední Empoli. Proti tomu se už snad prosadí a naváže na výhru z minulého kola. A v konečném důsledku mu to pomůže vyšplhat se zase v tabulce výše. Takže FC Torino jedem ! Tip 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Ech, to se nemělo stát ! Bohužel, FC Torino na konci zápasu přišlůo o bod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele