4. kolo
23.09.2007 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Turín FC - AC Siena 1:1

V loňské sezoně byl souboj o záchranu hodně vyrovnaný a podobně tomu bude zřejmě i letos. Hned deset týmů v úvodních čtyřech kolech neposbíralo v průměru více jak jeden bod na zápas, za což může i remíza turínského FC se Sienou...

Souboj dvou kandidátů na sestup začal hodně pozvolna a první zajímavou akcí byla až nepřesná dalekonosná střela Recoby. Prakticky z první vážné šance hned zahřmělo. Ve 25. minutě utekl Rosina, svůj únik vyšperkoval přihrávkou na Dellafioreho a ten mířil přesně - 1:0.

Radost domácích mohla mít jepičího trvání. Už o šest minut později fauloval Natali v pokutovém území Maccaroneho a kopala se penalta. K té se postavil sám faulovaný, ovšem za porušení tolik připomínaného pravidla zaplatil a Sereni jeho pokus kryl. Siena byla trochu překvapivě lepším týmem, ve 41. minutě střílel v obrovské šanci nad Vergassola a chvíli před koncem poločasu hlavičkoval nepřesně Maccarone.

Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil a Sereni musel zasahovat proti střelám Maccaroneho a Galloppy. Domácí vzali všechna tato varování na lehkou váhu, a tak přišel trest. Nešťastník Natali zavinil druhou penaltu, Sereni sice pokus odvážlivce Maccaroneho znovu vystihl, na dorážku už ovšem neměl nárok - 1:1.

Turínské probrala z letargie až inkasovaná branka, po níž zahrozili Recoba a Barone. V 77. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Codrea a domácí dostali možnost zahrát si přesilovku. V té měli největší příležitost paradoxně hosté, pokus střídajícího Jarolíma ale Sereni za svá záda nepustil.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele