6. kolo
30.09.2007 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

SSC Neapol - Janov CFC 1:2

Neapol poprvé od úvodního kola prohrála a na vlastním stadionu odevzdala všechny body Janovu. Ten v souboji nováčků zvítězil před prázdnými tribunami 2:1.

Domácí byli i bez fanoušků favoritem, vstup do utkání ovšem nezvládli. Již ve dvanácté minutě poslal do pokutového území míč Leon a Cannavaro nešťastně zamířil do vlastní sítě - 0:1. Neapol tak v soutěžním utkání inkasovala první branku po 410 minutách.

Janované vycítili šanci a několik minut po vedoucí brance musel Gainello zasahovat proti ráně kanonýra Borriella. Na druhé straně se snažil odčinit vlastní branku Cannavaro, jeho hlavička ale letěla nad. Domácí následně mohli být rádi, že na stadionu nebyli fanoušci, ti by totiž ve 22. minutě po zákroku Lucarelliho na Lavezziho snad i zbořili stadion, jen aby byl hostující obránce vyloučen. Lucarelliho však ještě zajišťoval Bovo a rozhodčí Pierpaoli tak vytáhl z kapsičky pouze žlutou kartu. Neapoli se nedařilo a již ve 31. minutě přišel na hřišti Hamšík. Ten o sobě dal okamžitě vědět a po jeho centru pálil z voleje nad Lavezzi.

Vyrovnání se nakonec domácí dočkali až po změně stran. V 52. minutě vzala dvojice Konko, Gaetano De Rosa do svěráku Lavezziho a Domizzi si s nabídnutou příležitostí poradil - 1:1.

Neapol měla více ze hry a chtěla zápas rozhodnout, proti byl ale Scarpi. Na toho postupně nevyzráli Hamšík a Lavezzi, Sosova hlavička poté mířila mimo. V předposlední minutě pak přišel šok - Borriello našel přesným centrem hlavu Sculliho a ten rozhodl o ukončení neapolské neporazitelnosti.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele