9. kolo
28.10.2007 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Udinese Calcio 0:1

Zasloužené vítězství na půdě Lazia posunulo Udine na páté místo Serie A s šestibodovou ztrátou na vedoucí Inter Milán. První šanci utkání měli sice domácí, to když Rocchi vyzkoušel pravačkou pozornost Handanoviče v brance Udine. Pak už ale vývoj zápasu kotrolovali hosté. Veterán v brance Lazia, třiačtyřicetiletý Marco Ballota, musel běěhem první půle hned několikrát řešit nebezpečné situace. O jeho připravenost se starali hlavně Quagliarella a Asamoah. Lazio se připomnělo po půlhodině hry. Gaby Mundigayi pálil jen těsně vedle. Ještě do přestávky pálil zpoza vápna hostující D'Agostino, ale Ballota byl na místě.

Po přestávce začalo Udine domácí mužstvo přehrávat. Di Natale si dvakrát vylámal zuby na nejlepším a nejstarším muži na hřišti Ballotovi. Za Lazio kontroval dalekonosným pokusem Baronio, ale branky se diváci na Stadio Olimpico dočkali na druhé straně hřiště. V 78. minutě si na centr Di Nataleho vyskočil ghanský reprezentant Asamoah Gyan a nedal Ballotovi tentokrát šanci. Domácí se ze všech sil snažili vyrovnat, ale skvěle organizovaná obrana Udine je do šancí nepouštěla. Naopak střídající Simone Pepe mohl výsledek ještě přikrášlit. Dvě minuty před koncem ale jen zazvonil na tyč.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele