13. kolo
25.11.2007 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Parma FC 1:0

Parma přijela do hlavního města Itálie s nepříliš příznivou bilancí. Parma totiž venku letos ještě nevyhrála a proti Laziu si určitě chtěla spravit chuť. Byl to souboj dvou sousedů v tabulce, takže se čekala vyrovnaná bitva. Tu nakonec lépe zvládlo domácí Lazio.

Domácí Lazio začalo o něco lépe a vypracovalo si první šanci utkání. Dobrý centr Ledesmy ale nezužitkoval obránce Siviglia a jeho hlavička mířila vedle. O chvilku později už musel brankář hostů Bucci zasahovat. Tvrdou ranou ho prověřil Goran Panděv. Parma se začínala pomalu rozkoukávat a v polovině prvního dějství si vypracovala první šanci. Dobrý zákrok Ballotty ale zlikvidoval povedený Pisanův volej a stav se neměnil. Ve 27. minutě to už pro hosty vypadalo velice nadějně, když Andrea Gasbaronni přehodil gólmana Ballottu. Naštěstí pro domácí skončila tato střela těsně nad brankou. Lazio se ještě do konce poločasu dostalo do několika výhodných střeleckých pozic, ale ani jednu se nepodařilo proměnit.

Po přestávce Lazio pokračovalo v tlaku a hře jasně dominovalo. Nastalou situaci se jim ale dlouho nedařilo využít. Až po hodině hry přineslo utkání další vzrušení. Sám před brankou se ve stoprocentní šanci ocitl neobsazený Rocchi. Z bezprostřední blízkosti ale hlavičkou přestřelil. O chvilku později se v další šanci ocitl opět Rocchi, ale nabídku na nápravu nepřijmul a jeho hlavička skončila v náručí hostujícího gólmana. Parma se stále bránila a už to vypadalo, že si ze Říma odveze bod za bezbrankovou remízu. Domácím se ale tento stav nelíbil a v nastaveném čase zpečetil výru Lazia Firmani.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele