3. kolo
15.09.2007 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Empoli FC 0:0

Mizérie Lazia trvá, římský klub na domácí půdě nevyhrál ani třetí soutěžní zápas nové sezony. Empoli si domů za remízu 0:0 odvezlo první bod v novém ročníku.

Zápas rozhodně nepřipomínal utkání dvou zástupců italské kopané v evropských pohárech. Šancí bylo jako šafránu a fanoušci se tak museli bavit sami. Před utkáním rozvinuli velký transparent, na němž vyjádřilo svou hrdost na prezidenta Claudia Lotita za to, že se tým dostal do hlavní fáze Ligy mistrů.

Mezi třemi tyčemi Lazia se objevil debutant Fernando Muslera, jemuž situaci řádně usnadnil takřka nulový útok Empoli. První půle žádnou větší příležitost nepřinesla, po změně stran to bylo jenom o maličko lepší. Tu jedinou vážněnší měl Rocchi, ovšem v ideální pozici vyslal pouze slabou střelu, s níž Balli ani nemohl mít problémy. To bylo z výčtu zajímavých situací vše a fanoušci obou týmů tak nakonec byli spokojeni, když rozhodčí De Marco ukončil utkání.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*aspach

lazio 1

Reagovat
HOST*Sheva

Presne tak! 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele