5. kolo
26.09.2007 20:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Turín FC 2:0

Po remíze s AC Milán si Parma připsala další výborný výsledek, když porazila Turín. Ke třem bodům stačily efektivní tři minuty v druhé půli.

Domácí vyhlašovali, že bod ze San Sira je k ničemu, pokud dnes prohrají. Hosté přijeli hlavně bránit, a tak se na hřišti dlouho nic zajímavého nedělo. Až po necelé půlhodině hry zaváhal brankář Sereni, když vyrazil míč jen k volnému Corradimu, který však odkrytou branku minul. Po změně stran se obraz hry neměnil, hlavně se bránili. Hosté občas vystřelili zdálky, nejaktivnější byl v tomto směru Recoba. Poté přišla branková tříminutovka Parmy. V 62. minutě zaváhal Sereni a Reginaldo míč instinktivně poslal do sítě. O chvíli později pak vedení Parmy potvrdila hezká akce. Centr Colyho sklepl Pisanu Corradimu, který nemohl nedat. Hosté se už na nic nezmohli a málem potřetí inkasovali po přímáku Cigariniho.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Utkání dvou bývalých AC, dnes FC a remízových přeborníků, ale tedˇvyhraje Parma 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele