36. kolo
04.05.2008 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Parma - FC Janov 1:0

Parma v důležitém utkání s Janovem nezaváhala a zásluhou branky Cristiana Lucarelliho si připsala tři body. Pro domácí celek to byla zřejmě poslední šance, jak si ještě zachovat naději na udržení. Vítězství sice ještě neposunulo Parmu na nesestupové pozice, ale již je má na dosah.

Pro diváky to nebylo příliš atraktivní utkání, jelikož šance by se daly spočítat na prstech jedné ruky, ale o to v tomto duelu nešlo. Pro domácí byly životně důležité tři body, a tak si nemohl dovolit se bláznivě hnát do útoku. Utkání začalo spíše bojem o střed hřiště a první vážnější šanci měl na noze domácí Lucarelli, ale míč mu nepříjemně odskočil a brankář Rubinho nakonec nemusel zasahovat. Další a tentokrát obrovskou šanci měl Mariga, když mu před prázdnou branku naservíroval Castellini, jenomže Mariga neuvěřitelně minul.

Bezbrankový stav nakonec vydržel necelou hodinu. V 59. minutě hlavičkoval po Reginaldově centru Lucarelli. Nejprve sice trefil břevno, ale míč se odrazil přímo k němu a druhou šanci již Lucarelli proměnil a poslal Parmu do vedení. Janov měl ještě v závěru příležitost snížit, ale Sculliho pas na Boriella byl příliš dlouhý.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tým Parmy už dlouhodobě sleduji a zrovna jsou v nezáviděníhodné situaci. Ale na to se bohužel nelze ohlížet. Musíme si napravit reputaci po ostudě z minulého kola. A odrazit dotírahjící konkurenci, chceme uhájit 8. místo. Takže počítám, že minimálně bod z Parmy povezeme. Tip 1:1. FC JANOV !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele