11. kolo
04.11.2007 15:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Empoli FC - AS Řím 2:2

Řím na stadionu Carla Castellaniho zahodil šanci dotáhnout se na vedoucí Inter. Nad Empoli sice vedl už 2:0, ale domácí dvěma brankami ve druhém poločase dokázali vyrovnat a body se dělily.

Po prvním poločase to vypadalo, že se Giallorossi v klidu dokráčí pro tři body poté, co zásluhou Giulyho a Brighiho vedli 2:0. Bojující domácí se nevzdávali a stíhací jízdu začali v 67. minutě gólem Vanucchiho. I přes vstřelenou branku to vypadalo, že domácí odejdou s prázdnou, ale AS na konci polevilo a v nastaveném čase inkasovalo druhou branku. Šťastným střelcem byl střídající Giovinco. Římané tak zůstavájí na třetím místě, dva body za Interem, který má ještě večerní zápas se čtvrtým Juventusem k dobru.

Empoli začalo lépe, ale poté se ujalo diktovaní tempa AS a tak tomu bylo po celý první poločas. Ve 14. minutě otevřel skóre po krásné akci Ludovic Giuly. O deset minut později zahrozili domácí, ale hlavička Pozziho se mezi tři tyče nevešla. Římané zdvojnásobili náskok ve 32. minutě. Mancini obešel hned dvojici domácích obránců a povedeným centrem našel skórujícího Brighiho.

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a brankář Bassi musel zasahovat proti střele Davida Pizarra. Empoli se vrátilo do utkání v 67. minutě, kdy se trefil Vanucchi, který nedal Donimu žádnou šanci. Kouč hostů Spalletti reagoval na hrozící nebezpečí defenzivním střídáním, když čtyři minuty před koncem poslal do hry za ofenzivního Manciniho Mexese. Toto střídání nakonec nepomohlo. V nastaveném čase se totiž trefil z trestného kopu střídající Giovinco a domácí tak nakonec ze zdánlivě prohraného zápasu vytěžili alespoň bod.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.espn.go.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Slejdy

melo by se jet pro 3 body .. doufam ze se tak stane

Reagovat
HOST*bary72

Přeju to AS Roma a navíc mají venku impozantní bilanci, měli by tedy vyhrát. Tip 1:2.

Reagovat
Rothen

Souhlas, vlci by měli vyhrát, snad se nabudou šetřit na LM, ale vzhledem k tomu, že Inter hraje s Juve, je možnost bodový náskok na něj snížit, pokuď zaváhá.

Reagovat
Slejdy

jn pravda takze jedine vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

(Perrotta, Vucinic)

Reagovat
HOST*Ralis

AS vyhraje i když v Empoli to v minulých vzájemných utkální mělo těžké ale vítěztví AS neunikne a vyhraje 0:3 branky:Vucinic,Mancini,Mexés

Reagovat
HOST*speedy48

curaci z AS to pekne posrali...

Reagovat
Slejdy

co je ti do toho ty kurvo posrana

Reagovat
HOST*rbettega

Jsem velkým fanouškem AS ROma, ale musím uznat že na titul prostě nemají. O tom se rozhoduje právě v takových to zápasech. Jsou to hovada, že si nechali utéct příležitost.

Ať do do řiti, čuráci ...

Reagovat
HOST*

Vítězství v Miláně a doma nad Laziem je k hovnu.

Reagovat
Slejdy

toz to zas ne

Reagovat
HOST*Pigi

Sere me na AS ze zapas hrajou skvele a najednou kdyz vedou zacnou spolehat na vysledek uz me to dostava!!!Kdyz vedu tak to nekontroluju ale porad hraju hraje se snad pro divaky a ne pro uspech!!!!

Reagovat
HOST*FORUM AS ROMA

www.asroma.wz.cz

Reagovat
HOST*bary72

Škoda, aby je to v konečném účtování nakonec nemrzelo !!!

Reagovat
HOST*

smrdíte

Reagovat
Slejdy

cuchni si k sobe a pak neco tady pis prosimte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele