3. kolo
16.09.2007 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - Turín FC 1:1

Turín remizoval i ve třetím zápase sezóny, tentokrát v sicilském Palermu. Domácí mohli jít do vedení už ve 4. minutě, kdy trestnému kopu Miccoliho chyběly pouhé centimetry. O minutu později už ale vlažný vstup hostí do utkání potrestal Simplicio. Turínští se však ani po obdržené brance nedokázali vzchopit a gólovou příležitost si vytvořili až po půlhodině hry. Bjelanovičova střela však skončila jenom rohovým kopem. Poté na druhé straně vynikl brankář Sereni, který zlikvidoval další Migliaccioho pokus.

V 54. minutě se hosté konečně dočkali vyrovnání. Po nahrávce Rosiny překonal levačkou gólmana Fontanu uruguayský střelec Alvaro Recoba. V 61. minutě Rosina dvakrát prokličkoval přes obránce Zaccarda, jeho rána se ale mezi tyče nevešla. O několik minut později byl turínský trenér Novellino poslán na tribunu, jelikož při instruování svých hráčů vstoupil na hrací plochu. Poslední šanci měl Recoba, ale ani on nedokázal stlačit střelu pod břevno. Konec zápasu se dohrával v poklidu a ani na jednom z týmů nebylo vidět, že by chtěl odejít se ziskem tří bodů.

Autor: Karel Přibyl

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*GATTUSO

ten znak Turína trošku starší, ne ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele