9. kolo
28.10.2007 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Inter Milán 0:0

Inter Milán nedokázal najít recept na sicilskou obranu Palerma v čele s brankářem Alberto Fontanou, a tak se oba kluby rozešly smírně bez branek. Lídr tabulky tak přerušil sérii čtyř vítězných zápasů za sebou. Palermo už ve stejném počtu zápasů nezvítězilo.

První šanci zápasu mělv 5. minutě hostující Ibrahimovič, jehož vybídnul ke skórování šikovnou přihrávkou Maicon. Fontana však byl na místě. Domácí odpověděli v 9. minutě spoluprácí Caserty a Amauriho, jehož pokus z pětadvaceti metrů však mířil nad. Ve dvacáté minutě centroval do pokutového území Chivu a po hlavičce Maicona musel znovu zasahovat Fontana. Bývalý brankář Interu se proti nedávným spoluhráčům znovu blýsknul ve 29. minutě, když vychytal Davida Suaza. Ve 40. minutě pokoušel štěstí z přímého kopu Stankovič, ale brankář Palerma znovu svůj tým brilantním zákrokem podržel.

Tlak Interu pokračoval i po přestávce. V úvodních pěti miutách druhé půle dvakrát pálil vedle Suazo. V 51. minutě se hostům, konkrétně Maiconovi, konečně podařilo Fontanu překonat, ale na brankové čáře odvrátil nebezpečí Andrea Barzagli. Ve 62. minutě mohl Inter poslat do zaslouženého vedení Dacourt, ale míč z jeho kopačky proletěl těsně nad břevnem. Střídajícího brankáře Orlandoniho v bráně Interu prověřil po dlouhé době v 65. minutě Caserta, ale moc problémů mu nenadělala. Jiné to bylo o pět minut později, když pálil Simpicio. Orlandoni však dokázal vytlačit míč nad horní tyčku. Dvě minuty před koncem se naposledy vyznamenal Alberto Fontana, když reflexivně vychytal Ibrahimoviče, následná dorážka Cruze mířila mimo. Palermo mohlo urvat vítězství v nastaveném čase. Do pokutového území se probil Diana, ale Orlandoni skvělým zákrokem zachránil Interu alespoň bod.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (5)

Přidat komentář
M11

verim v delbu bodu

Reagovat
HOST*bary72

Doufám, že Interisti uhrajou aspoň bod.

Reagovat
HOST*

Věřím že vyhrajeme.Palermo je kvalitní tým, ale na Inter nemají.Doufám, že se konečně trefí Suazo.

Reagovat
HOST*bary72

Dobrý, jede se dál.

Reagovat
HOST*bary72

Dobrý, jede se dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele