25. kolo
27.02.2008 20:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Citta di Palermo - Empoli FC 2:0

Palermo si z domácího utkání s Empoli po výhře 2:0 odnáší důležité tři body. Branky Simplicia a Rinauda také zároveň přerušily vítěznou šňůru hostů, která skončila po třech zápasech.

Na Stadio Barbera to bylo teprve třetí setkání těchto celků a Palermo zatím nikdy nevyhrálo. První šance připadla právě domácímu Palermu. Amauri sklepl míč na Cavaniho, který ovšem nemířil přesně. Bezbrankový stav vydržel pouze do 14. minuty. Brankář Bassi totiž dokázal Amauriho hlavičku vyrazit pouze k Simpliciovi, pro kterého nebyl problém z bezprostřední blízkosti přesně zakončit. Palermu se podařilo skóre navýšit o další branku ve 38. minutě. Přesně zahraný rohový kop přistál na hlavě Rinaudovi, který dokázal hlavičkou překonat brankáře Bassiho. Míč navíc možná ještě tečoval jeden z hostujících obránců. Do konce prvního dějství se domácí mohli radovat potřetí, ale Cavani míč, po skvělém Amauriho pasu, napálil pouze do brankáře.

Hned v úvodu druhého poločasu mohl snížit hostující Busce, ale s nabídnutou šancí nenaložil nejlépe. Po hodině hry mělo Empoli největší šanci dosavadního průběhu, ale byl to opět Busce, který nemířil přesně. V závěru ještě vyzkoušel brankáře Bassiho tvrdou střelou Amauri, ale na stavu 2:0 to již nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele