38. kolo
18.05.2008 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Reggina Calcio 2:2

Na Stadio Sant Elia byla v závěrečném kole k vidění napínavá a dramatická přestřelka, jež nakonec skončila remízou 2:2. Jak Cagliari, tak Reggině již v podstatě o nic nešlo, a tak se zápas odehrál v uvolněné atmosféře.

Za domácí se v 18. minutě trefil debutující Joaquin Larrivey. Ve druhém poločase srovnal hostující Amoruso, ale v 82. minutě již bylo ve vedení opět Cagliari, když se trefil Bianco. Jenomže v 87. minutě využil výhodu pokutového kopu Amoruso a stanovil konečný výsledek.

Joaquinu Larriveyovi se angažmá v Sardinii nijak zvlášť nevydařilo, ale v závěrečném kole nakonec dostal šanci a trenérovi Ballardinimu se odměnil v 18. minutě úvodní brankou utkání. O chvilku později mohl srovnat hostující Brienza, ale místo střely nakonec zvolil horší variantu, když se snažil ještě přihrát.

Po deseti minutách druhého poločasu vyrovnal přesnou střelou Amoruso a začínalo se od začátku. Oba celky poté v útoku polevily a bojovalo se spíše o střed hřiště. Až v 82. minutě přišla další branka. Jejím střelcem byl domácí Bianco, jenž svým volejem poslal Cagliari do vedení. Těsně před závěrečným hvizdem si ale Reggina vybojovala penaltu, kterou Amoruso bezpečně proměnil.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cagliari to dokázalo !!! Výbornou hrou na jaře se vyhnuli sestupu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele