8. kolo
21.10.2007 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Turín FC 2:2

Hodně nešťastné utkání sehrála Atalanta. Ta ještě patnáct minut před koncem vedle nad FC Turín o dvě branky, v závěru ale polevila a utkání skončilo remízou 2:2.

Domácí svého soupeře neporazili již jedenáct let a o přerušení této série se v úvodu marně pokoušel Bernardini a Carrozzieri. Na druhé straně se sice vlnila síť, Bjelanovič však gólu dosáhl rukou a jeho branka tak uznána být nemohla. Pro hostujícího útočníka to byl poslední důležitý moment, následně se totiž zranil a na hřiště se dostal náhradník Vailatti.

Atalanta byla jasně lepším týmem a po Padoinově akci neproměnil tutovku Zampagna. Co se nepodařilo jemu, dokázal v samém závěru první půle Ferreira Pinto, Bergamo překonalo ofsajdovou past Turínských a Pinto dotáhl do zdárného konce spolupráci se Zampagnou - 1:0.

Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil a Atalanta svého soupeře i nadále přehrávala. Bernardiniho trestný kop prosvištěl jen těsně vedle, Doni si pak v 55. minutě místo penalty vykoledoval pouze žlutou kartu. Pokutový kop se nakonec přece jenom pískal, a to v 66. minutě po zákroku na Zampagnu. Doni jako již tradičně zachoval chladnou hlavu a zvýšil na 2:0. V té chvíli se zdálo, že o osudu utkání je definitivně rozhodnuto, za protesty totiž dostal druhou žlutou kartu Natali a hosté hráli o deseti.

Početní výhoda se nakonec stala Atalantě osudnou, hráči podlehli uspokojení a nakonec získali jenom bod. V 75. minutě vykřesal pro hosty jiskřičku naděje Ventola, který po centru Comotta hlavičkoval do prázdné brány - 2:1. Svůj velký návrat pak hosté dotáhli tři minuty před koncem. Coppola sice fantasticky zneškodnil pokus Ventoly, přihlížející spoluhráči mu ovšem vůbec nepomohli a Vailatti měl již snadnou úlohu - 2:2.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele