38. kolo
18.05.2008 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - FC Janov 2:0

Marco Borriello nedokázal odpovědět na včerejší dvě branky Alexe Del Piera a ztratil tak korunu krále střelců. Capocannoniere pro letošní rok tak je Alessandro Del Piero. Atalantě se podařilo zakončit sezónu podle představ – výhrou.

První velkou šanci měl právě Marco Borriello, avšak nemířil přesně. Utkání se neodehrávalo v nikterak vysokém tempu, ale ve 32. minutě se domácí ujali vedení. Sergio Floccari dokázal zpracovat dlouhý Guarenteho pas a zkušeně přehodil bezmocného Alessia Scarpiho. Ovšem ještě před koncem prvního poločasu mohli Il Grifione srovnat. Gaetano De Rosa velmi dobře hlavičkoval, ovšem na poslední chvíli poslal míč pryč z brankové čáry Daniele Capelli.

I po přestávce měla mírně navrch domácí Atalanta. Sergio Floccari se octl v další velmi dobré šanci, ovšem tentokrát síť nerozvlnil. O chvíli později střílel vcelku povedeně, ale mimo Daniele Capelli. Zhruba po hodině hry se navíc hosté oslabili. Danilo si vykoledoval druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin. Poté se postavil Cristiano Doni k přímému kopu a rozezvonil břevno Scarpiho branky. V 90. minutě ještě hosté přišli o dalšího hráče, když Omar Milanetto viděl za tvrdý zákrok červenou kartu. Poslední hřebíček do janovské rakve pak v nastaveném čase zatloukl Michele Marconi. Devatenáctiletý mladík tak vstřelil svou první branku v Serii A.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím, že se se sezónou rozloučíme důstojně a alespoň bod vybojujeme. Přece jen konečné umístění v té první desítce by bylo ideální a pro nás, jako nováčka, by to byl úspěch. Tak snad k tomu mužstvo podle toho přistoupí. Tip 1:1. FC JANOV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V posledním zápase zbytečná prohra. To zamrzí. Ale jinak se dá celá sezóna hodnotit z našeho pohledu nováčka kladně. Doufám, že v příštím ročníku Serie A budeme hrát neméně důstojnou roli jako letos, nebo ještě lépe. Konečné umístění ve středu tabulky, 10. místo, rozhodně není počin, za který bychom se měli stydět. Máme konsolidované mužstvo v čele s kanonýrem M. Borreillem, tudíž do budoucna můžeme hledět s optimismem !!! FC JANOV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele