10. kolo
31.10.2007 20:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 2:2

Atalantě se podařilo dvakrát vyrovnat a nakonec na domácím území vybojovala alespoň remízu. Je tak neporažená už čtvrtý zápas v řadě.

Zápas začal spíše zvolna. Od desáté minuty se přece jen do mírnější převahy dostali domácí a vytvořili si hned několik šancí. Nejgólovější byla narážečka Fernanda Tissona a Doniho, Ital však z tutové šance vystřelil mimo. A když po sérii šancí domácí nedokázali vstřelit branku, v 38. minutě jako blesk z čistého nebe přišel přišel protiútok Cagliari, centr zleva zastavil nedovoleně rukou Zampagna a nařizenou penaltu proměnil Fini. Hosty gól povzbudil a do přestávky měli hned několik šancí vedení zdvojnásobit, největší byla hlavička Roberta Acquafrescy, která orazítkovala tyč, po skvěle rozehraném volném kopu Alessandra Budela.

Deset minut po přestávce domácí konečně prolomili trápení z neproměněných šancí a po rohovém kopu Doniho hlavou skóroval Capelli. Hosté se ale dvacet minut před koncem opět dostali do vedení, dalekonosnou střelu Paroly vyrazil Cappola pouze k nově příchozímu Matrimu a ten se štěstím dorazil. S domácíma to vypadalo špatně, ale Doni ukázal že je správný tahoun týmu. Po vybojovaném přímém kopu na hranici vápna, přesně umístěnou střelou do šibenice zajistil domácím remízu 2:2.

Autor: Vít Nohejl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele