24. kolo
24.02.2008 15:00 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Atalanta Bergamo - AC Siena 2:2

Atalanta v závěru prvního poločasu dotáhla dvoubrankové manko, když se dvakrát v rozmezí třech minut trefil Sergio Floccari a vybojoval pro svůj tým cenný bod.

Domácí Atalanta do utkání vstupovala s vědomím špatné bilance a potřebovala získat body. Na druhé straně proti nim stála Siena, která se v posledních zápasech zlepšenými výkony prodrala tabulkou na příčky, ze kterých se již nesestupuje. Domácí začali poměrně zostra, ale slibnou příležitost z hranice pokutového území zahodil Tissone.

Na druhé straně bylo nebezpečí ještě větší, ale nakonec také zažehnáno. Z brankové čáry musel míč vykopávat Vergassola, když nebezpečně po rohovém kopu hlavičkoval Doni. Dlouho potom se nic nedělo. Zato si průběh utkání připravil určitě pro nejednoho fanouška menší překvapení, když se ve 32. minutě zásluhou Bertotta ujala Siena vedení. Branka padla po volném přímém kopu, po kterém míč do vápna vrátil Rigano a Bertotto se z blízkosti nemýlil.

A aby toho nebylo málo, tak se Siena ve 40. minutě radovala podruhé. Tentokrát to ale byl opravdu komický gól. Domácí odkopávali od branky. Do toho odkopu se ale vložil Rigano, který ho tečoval. Manfredini následně obrovskou defenzivní chybou překonal vlastního brankáře a Locatelli mohl doklepnout do prázdné branky.

Domácí se ale o dvě minuty později vrátili brankou Sergia Floccariho zpět do zápasu a o dalších pár minut později, v samém závěru prvního dějství, se opět po nepřesném vyražení brankáře Manningera radoval z branky Floccari.

Ve druhém poločase se již po strhujícím závěru prvního poločasu žádný tým neodhodlal k žádnému většímu tlaku a branka již nepadla. Za zmínku snad stojí jen dobrá kombinace Doniho s Floccarim, po které mohl druhý jmenovaný zkompletovat hattrick, ale tentokrát brankář Manninger předvedl vynikající výkon.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele