4. kolo
23.09.2007 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

AS Livorno - Inter Milán 2:2

Úřadující mistr neodčinil středeční zaváhání ze hřiště Fenerbahce a ze hřiště Livorna si přivezl jenom bod. Inter i přes tuto ztrátu zůstává na druhé příčce ligové tabulky.

Zápas měl šokující úvod. Už v první minutě si míč zpracoval De Vezze a prudkou střelou poslal míč za záda Julia Cesara - 1:0.

Trenér Roberto Mancini dal v útoku důvěru Adrianovi a Ibrahimovičovi a po jejich první spolupráci mířil mimo Maicon. Poté mohl skórovat sám Adriano, do jehož nadějné střely vložil na poslední chvíli nohu Pavan. Milánští byli lepším týmem a odměny se dočkali deset minut před odchodem do kabin, kdy Ibrahimovič přetavil v gól přihrávku od Maicona - 1:1.

Na začátku druhého poločasu byl zaměstnanějším mužem mezi třemi tyčemi Julio Cesar. Ten nejprve zneškodnil pokus Bogdaniho a poté si poradil dobře mířenou ranou Diamantiho. V 62. minutě už byl ale brazilský brankář bezmocný. Po zákroku Jimeneze na Pulzettiho se kopala penalta a Loviso s přehledem vrátil Livornu vedení - 2:1.

Deset minut po vedoucí brance domácích však dostal výhodu pokutového kopu také Inter. To Rezaei fauloval Ibrahimoviče a sám postižený podruhé srovnal skóre - 2:2.

V závěru, když už hosté hráli bez vyloučeného Maicona, mohly strhnout vítězství na svoji stranu oba celky. Inter měl po druhé trefě Ibrahimoviče chvíli navrch a z jeho strany zahrozili Cesar a Stankovič. Zahanbit se však nenechali ani domácí a dvě minuty před koncem sahali po třech bodech. Po centru Lovisa hlavičkoval zblízka Bogdani, ovšem Julio Cesar vytáhl fantastický reflexivní zákrok.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele