10. kolo
31.10.2007 20:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - SSC Neapol 1:0

Fiorentina doma podruhé v řadě zvítězila a i nadále se drží v první čtyřce. Jedinou branku utkání s Neapolí dal zkušený Christian Vieri.

V úvodu utkání spálily oba týmy jednu stoprocentní příležitost. V té hostující pálil po Lavezziho přihrávce nad Sosa, na druhé straně zase Vieriho sraženou střelu nedopravil ze šesti metrů do sítě Mutu. Ve Florencii se hrál otevřený fotbal a ve 33. minutě vytáhl Frey skvělý reflexivní zákrok proti střele Lavezziho.

Druhý poločas otevřel další povedený zákrok domácího brankáře, z ideální pozice na něho tentokráte po chybě Dainelliho nevyzrál Sosa. Blízko ke vstřeení úvodní branky byl i Mutu, jehož pokus vykopával z brankové čáry Domizzi.

Rozhodující moment zápasu přišel v 61. minutě. Mutu našel zcela volného Vieriho a zkušený útočník dal bez větších problémů svou 137. branku v italské nejvyšší soutěži - 1:0.

Do listiny střelců se poté mohl zapsat i Mutu, po pěkném sólu a narážečce s Vierim ale rozvlnil pouze boční síť. Fiorentina kontrolovala hru a zasloužila si přidat ještě jednu branku. Tu po další krásné akci Mutua nedal Pazzini, domácí i přesto mohli být spokojeni.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Řekl bych, že po římském derby druhý největší šlágr kola. Domácí jsou jasný, ale Neapol jede nadočekávání dobře. Vidím remízu 1:1.

Reagovat
HOST*bary72

Řekl bych, že po římském derby druhý největší šlágr kola. Domácí jsou jasný, ale Neapol jede nadočekávání dobře. Vidím remízu 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele