3. kolo
16.09.2007 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 2:2

Na Stadio Artemio Franchi dnes domácí Fialky hostily Bergamo. Podle odborníků to měl být zápas v režii domácích, kteří nastoupili v rozestavení 4-3-3 i s Tomášem Ujfalušim v základní sestavě. A začátek tomu také napovídal. 26. minuta se stala kritickou pro hosty, když si Rivalta vstřelil vlastní gól. Do konce prvního poločasu Fiorentina spíše hlídala hru a další šance fanouškům nenabídla.

Studenou sprchou byl pro domácí gól Doniho z 51. minuty a hra se znovu rozjela naplno. Tou dobou už hosté hráli bez vyloučeného Carrozzieriho. V 59. minutě šel ze hřiště domácí útočník Mutu a nahradil ho Vieri. Tento tah trenéru domácich Cesaremu Prandellimu vyšel. Za jeho důvěru se mu odvděčil Vieri v 74. minutě. Vedoucí stav domácím však znovu nepomohl. Ba naopak, jako by hráči Violy přestali hrát a dostali se pod velký tlak, který hosté v závěru dokázali přetavit ve vyrovnávací gól. V 86. minutě srovnal na konečných 2:2 Zampagna.

Autor: Michäel März

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*muu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele