7. kolo
07.10.2007 15:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Siena - Empoli FC 3:0

V boji týmů, které se v potácí hluboko v druhé polovině tabulky, se zrodila stylová výhra Sieny, která si připsala první vítězství v tomto ročníku Seria A.

Sienský trenér Andrea Mandorlini si po tomto utkání asi hodně oddychl, v případě prohry by si totiž mohl balit kufry a hledat si jiné angažmá. Na vše je ovšem alespoň pro tentokrát zapomenuto a také on si mohl vychutnávat první vítězství v sezoně. Siena nejen že v tomto utkání rozdrtila Empoli poměrem 3:0, ale přeskočila jej také v tabulce. Znamená to, že už se konečně dostala pryč ze sestupových pozic.

Od začátku bylo patrné, že oba týmy potřebovaly nutně bodovat, šance se tak rodily na obou stranách a v první půli by se těžko hledal tým, který by měl navrch.

Výsledek se začal rodit v 65. minutě, kdy Adani hrubě fauloval Maccaroneho v šestnáctce, uviděl červenou kartu a domácí kopali penaltu. Tu s přehledem proměnil sám faulovaný a domácí se ujali vedení 1:0. O čtyři později měl šanci zdvojnásobit vedení Daniele Portanova, ale jeho hlavička skončila těsně vedle. V 79. minutě, ukázal své umění s míčem Locatteli, před šestnáctkou obehrál Radiho a přesně umístěnou střelou do levého dolního rohu se také zapsal do listiny střelců. Empoli v deseti nestíhalo a tak v 82. minutě Galloppa po přihrávce Locatelliho navýšil vedení už na 3:0. V zápase se pak už nic nestalo, a tak tímto výsledkem skončilo i celé utkání.

Autor: Vít Nohejl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele