18. kolo
13.01.2008 20:30 CET
5 : 2
(2:2)

Reportáž

AC Milán - Neapol SSC 5:2

Až v osmém domácím zápase letošní sezóny dokázal AC Milán zvítězit. K výsledku 5:2 výraznou měrou přispěl mladý Brazilec Pato, který si v dresu AC odbyl gólový debut.

Fanoušci domácích museli prožil nebývalé množství radosti. Dvě branky vstřelil věčně zraněný Ronaldo, novic Pato ukázal, že v něm má Milán další poklad a hlavně AC vyhrálo po dobrém výkonu.

Ronaldo se trefil už v 16. minutě, když obstřelil brankáře Iezza. Druhou branku přidal pohotovým volejem Seedorf. Neapol však držela s domácími krok a svou aktivitou si po obou úspěších AC vynutila vyrovnání. Ve 28. minutě překonal Didu nádherným volejem Sosa, o deset minut později vyrovnal s penalty Domizzi poté, co rozhodčí odpískal faul Kaladzeho na Lavezziho.

Neapol hrála dosud vyrovnanou partii, jenže nezachytila nástup do druhé půle. Už po půl minutě centroval Seedorf a Ronaldo suverénně míč usměrnil do sítě. Když pak vyslal nechytatelnou střelu Kaká, bylo o vítězi rozhodnuto.

Domácí fanoušci moc přáli branku debutujícímu Patovi a nakonec se dočkali. V 74. minutě si zázračný Brazilec skvěle zpracoval balón, obehrál Domizziho a překonal brankáře. Sám Pato dobře ví, že dnes nemuselo a nemělo zůstat jen u jednoho gólu. Už v prvním poločase spálil dvě vyložené šance, po přestávce ještě jednu. Jeho výkon však potvrdil skvělé reference, které jej předcházely.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ac milan bude prvni

Reagovat
smazaný uživatel

nebude

Reagovat
Slejdy

jn to ja ale potom budu zvolen nejdriv prezidentem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědav, jak začnou domácí napravovat pošramocenou reputaci v Serii A. Doma ještě nevyhráli !!! A Neapol bude hrát jako o život. Zkusím tip 1:1.

Reagovat
Slejdy

musi vyhrat nic jineho proste nejde ..

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dál seš king

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ACM, 74 minuta a 5:2. Patovi jse mten gol moc pral. Jsem rad ze se Ronaldo vratil ve vytecne forme i kondici. Nevite zda hral Pato od zacatku jak se rikalo ci hral GIla?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rossoneri konečně doma na San Siru vyhráli, ale to to trvalo. Bohužel to odnesl sympatický nováček Serie A z Neapole. A trefil se talent Pato, uvidíme co z něj v Miláně nakonec vypiplají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele