35. kolo
06.05.2023 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Wolverhamptonu (© AFP)

Wolverhampton doma porazil Aston Villu

Wolverhampton ve 35. kole Premier League zvítězil nad Aston Villou 1-0. I když měli hosté po většinu zápasu převahu, tak svoje šance nedokázali využít. Jedinou branku utkání vstřelil již v 9. minutě Toti. Domácí odčinili ostudnou porážku z Brightonu, zatímco Villans prohráli podruhé za sebou.

Již v 9. minutě se na Molineux Stadium měnilo skóre. Na Nevesův pěkný centr z rohového kopu si naskočil Toti a hlavičkou pod břevno poslal Wolverhampton do vedení. O pět minut později měl na kopačce vyrovnání Buendía, jeho tvrdou střelou k levé tyči však fantasticky zlikvidoval pozorný José Sá. Portugalský brankář podržel Vlky i v 17. minutě, kdy zlikvidoval Traoreho rychlou střelou zblízka. Hosté v další minutách soupeře přehrávali, ale všechny jejich útočné pokusy zlikvidovala pozorná obrana domácího týmu v čele se skvěle chytajícím gólmanem.

Ve 34. minutě spálil obrovskou šanci Watkins, který zakončoval hlavou v ideální pozici, José Sá ale již poněkolikáté předvedl skvělý zákrok a příležitost zneškodnil.

Po přestávce začali lépe domácí, ve 47. minutě Costa střílel zevnitř vápna k levé tyči, Martínez však předvedl pohotový zákrok a pokus vytěsnil. Postupem času se herní převaha přesunula opět na stranu hostů, kteří několikrát nebezpečně zahrozili. V největších šancích se ocitli Young a Mings, ale oba mířili vedle.

Wolverhampton odčinil ostudnou porážku z Brightonu a ve 35. kole zvítězil nad Aston Villou 1-0.

Autor: Jan Keňo / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele