15. kolo
05.11.2022 16:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Yoane Wissa (© AFP)

Brentford v nastavení přišel o výhru v Nottinghamu

Nottingham Forest remizoval v zápase patnáctého kola Premier League s Brentfordem 2:2. Domácí vedli díky brance Morgana Gibbse-Whitea, hosté poté zásluhou Bryana Mbueuma a Yoaneho Wissy otočili. V úplně poslední minutě vlastním gólem srovnal Mathias Jörgensen.

Ve čtrnácté minutě Morgan Gibbs-White nádherně prostrčil míč do šestnáctky na Brennana Johnsona, který z úhlu mířil ke vzdálenější levé tyči, David Raya ale vytáhl parádní zákrok a poté pomohli s odkopem spoluhráči. O šest minut později už byl hostující gólman krátký. Morgan Gibbs-White, převzal mezi třemi soupeři balon na středu hřiště, skvělou technickou prací se ale mezi nimi uvolnil a vyslal technickou ránu, která zapadla k tyči.

Po půlhodině hry se domácí Ryan Yates vřítil do vápna a Josh Dasilva jej lehce postrčil. Situaci poté dokonce zkoumal VAR, jako penaltu ji ale neposoudil. Pád domácího fotbalisty byl až příliš dobrovolný. V nastaveném čase první půle se ale penalty dostali hosté. Yoane Wissa totiž šel po chybě v rozehrávce sám na branku domácích a gólman Henderson jej při kličce fauloval, což poté odhalil videorozhodčí. Bryan Mbeumo poté z puntíku zamířil k levé tyči a Henderson si vybral opačnou stranu.

K obratu skóre došlo v 75. minutě. Domácí zaspali a na kolmý pas za obranu si naběhl Yoane Wissa. Ten poté ukázkově přeloboval brankáře a skóroval. Pět minut před koncem mohl rozhodnout střídající Sergi Canós, který napřáhl ze hranice šestnáctky k přízemní střele a těsně minul. Domácí poté rozjeli závěrečný tlak, Awoniyi hlavičkoval těsně nad. Hosté poté měli obrovskou smůlu. Jeden z hráčů Bees vykopl balon z brankové čáry jen do spoluhráče Mathiase Jörgensena, od kterého se poté odrazil zpět do brány.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele