27. kolo
12.03.2023 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Casemiro inkasoval červenou kartu (© AFP)

Poslední Southampton veze z Old Trafford bod, Casemiro dostal další červenou

Southampton vybojoval ve 27. kole Premier League na Old Trafford bod. Výsledku hodně napomohlo vyloučení Casemira, který ve 34. minutě musel po tvrdém zákroku do sprch. Pro brazilského středopolaře se jednalo o druhou červenou kartu v dresu Rudých ďáblů. Utkání bylo plné šancí na obou stranách, ale ani jeden z týmů branku vstřelit nedokázal.

V 6. minutě si za obranu naběhl Wan-Bissaka, ale jeho pohotovou přihrávku na malé vápno zblokoval jeden z pozorných obránců Southamptonu. V 16. minutě selhal ve vyložené šanci Rashford, který v ideální pozici nechal vyniknout Bazunu. Na druhé straně mohl otevřít skóre Walcott, proti jeho hlavičce zblízka ovšem bravurně zasáhl de Gea. Ve 27. minutě se dostal kousek za vápnem ke střele Fernandes, svůj pokus ovšem poslal nad. Ve 31. minutě Shaw našel přesným centrem Weghorsta, ten však v ideálním postavením hlavičkoval pouze doprostřed brány.

Ve 32. minutě Casemiro nešetrně zajel do protihráče a po shlédnutí videa mu rozhodčí udělil rovnou červenou kartu. Hra se poté zrychlila a na obou stranách bylo k vidění několik možností. Ve 39. minutě se ujal rozehrávky volného přímého kopu Fernandes, krásný centr našel Varana, francouzský stoper však v obrovské šanci selhal a trefil pouze brankáře.

V 54. minutě dostal Southampton příležitost rozehrávky přímého kopu ze slibné vzdálenosti. K míči se postavil Ward-Prowse, jeho dobře mířená střela ale pouze lízla břevno. V 64. minutě se v samostatném úniku ocitl Walcott, avšak s jeho následným lobem si bez problému poradil de Gea. V 68. minutě skončila Fernandesova střela z hranice vápna na pravé tyči. O tři minuty napodobil protihráče hostující Walker-Peters a pro změnu orazítkoval levou tyč. V posledních 20 minutách se hrál atraktivní fotbal stylem nahoru dolů, nicméně ani jeden z týmů branku vstřelit nedokázal.

Autor: Jan Keňo / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Devil

Čekám průser

Reagovat
fcb+mufc

Snad ne já právě čekám že golově napravíme tu komedii s liverpoolem.Čtyři a více...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele