22. kolo
04.02.2023 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Radosta hráčů Brentfordu (© AFP)

Brentford si pohodlně došel pro tři body

Brentford si ve 22. kole Premier League bez problému poradil se Southamptonem 3:0. Góly zařídili Ben Mee, Bryan Mbeumo a Mathias Jensen.

Na první zajímavý moment nemuseli diváci dlouho čekat. Dasilva poslal v osmé minutě precizní centr před bránu, zakončující Yoane Wissa však trefil pouze boční síť. Za chvíli dostal Wissa skvělou přihrávku do vápna, ale místo střely volil ještě přihrávku na lépe postaveného Toneyho. Jeho následný střelecký pokus však zablokoval Perraud. Svou šanci měli poté i Saints, James Ward-Prowse však ve vynikající pozici ještě hledal Adamse, což domácí obrana přečetla.

První branka v podání Bees padla ve 41. minutě. Z levé strany hřiště poslal do pokutového území povedený centr Mbeumo, do vzduchu se parádně zavěsil Ben Mee a nasměroval balon mimo dosah gólmana Bazunua. O tři minuty později už to bylo o dvě branky. Wissa se dostal k míči uvnitř vápna soupeře a následně přihrál lépe postavenému Bryanu Mbeumovi. Ten před sebou měl poodkrytou bránu a zamířil přesně.

Dvacet minut před koncem Mbeumo šikovnou rozehrávkou našel ve vápně Toneyho, který z otočky zamířil míč mezi tři tyče, ale na brankové čáře stál jeden z obránců a ten hosty zachránil od inkasování. Definitivní tečku tak duel dostal v 80. minutě. Henry z levé strany načechral výtečný centr a Mathias Jensen precizní hlavičkou k pravé tyči upravil na konečných 3:0.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele