30. kolo
08.04.2023 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Oslavující Ollie Watkins (© AFP)

Aston Villa doma nezaváhala, trefil se opět Traoré

Aston Villa zvítězila ve 30. kole Premier League nad Nottinghamem 2:0. Domácí šli do vedení ve 48. minutě, kdy se prosadil Traoré. V úplném závěru pojistil tři body Watkins, který vstřelil už svůj dvanáctý ligový gól. Villans vyhráli čtvrtý zápas v řadě a v tabulce jsou na sedmém místě, Nottingham je osmnáctý.

V úvodní dvacetiminutovce se na hřišti spíše bojovalo, oba týmy hrály ze zajištěné obrany a jejich útočné náznaky většinou končily na velkém vápně soupeře. Ve 13. minutě si zpracoval míč na hranici pokutového území Young, ale jeho následná střela skončila vysoko nad. Ve 28. minutě musel Unai Emery nečekaně sáhnout ke střídání, v zápase z důvodu zranění dohrál Bailey a na jeho místo nastoupil Traoré. O čtyři minuty se stejná situace opakovala na druhé straně, zraněného Kouyatého nahradil Freuler.

Na začátku druhého poločase se prosadila Aston Villa. Ve 49. minutě se střídající Traoré nejlépe zorientoval v pokutovém území a odražený míč umístil k levé tyči. V 54. minutě střílel z hranice velkého vápna hostující Danilo, Martínez však pokus doprostřed brány bez potíží pokryl. V 67. minutě slibnou šanci zahodil Buendía, který v ideální pozici mířil těsně vedle levé tyče. V 95. minutě definitivně stvrdil vítězství Aston Villy Watkins, který překonal brankáře střelou k levé tyči a upevnil si pozici nejlepšího střelce týmu.

Autor: Jan Keňo / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele