19. kolo
10.03.2022 20:30 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Raúl Jiménez (© AFP)

Watford prospal začátek a na půdě Wolves utrpěl debakl

Dvacet minut a bylo hotovo. Wolverhampton si nedělal velkou hlavu z návštěvy Watfordu a svého protivníka zničil čtyřmi góly. Tři z nich vsítili "Wolves" v úvodu zápasu, čímž v podstatě rozhodli o zisku tří bodů.

Peklo pro hosty začalo již ve 13. minutě. Po zisku míče vběhl do pokutového území Hwang, jenž vyhledal před bránou Jiméneze. Mexický útočník měl čas na zpracování přihrávky a druhým dotekem poslal balón za záda gólmana "Hornets" Fostera. O pět minut později odcentroval z pravé strany Jonny Castro. Jeho pas proletěl až na zadní tyč, kde akci domácích zavíral Aït-Nouri, jenž vracel míč před bránu, kde si jej do vlastní svatyně nešťastně srazil Hernández. Kvůli vlastní brance tak Watford prohrával 0:2.

A mělo být ještě hůř. Tři minuty po vlastenci Hernándeze zachyboval pod tlakem napadajícího Jiméneze rozehrávající Foster, jenž v tísni odkopl balón jen na kopačku Podenceho. Ten se rychle zorientoval a zpoza pokutového území neomylně našel odkrytou bránu Waftordu - 3:0. Hosté ještě nehodlali hodit do ringu ručník a ve 25. minutě mohli snížit. Sissoko vysunul dopředu Kinga, jenže ten v nadějné pozici přestřelil bránu Wolves.

Více už toho Hornets pohříchu nevymysleli. Wolverhampton po změně stran kontroloval zápas a soupeře držel daleko od vlastní šestnáctky. Sami Wolves se naopak ještě jednou radovali z přesného zásahu. V 85. minutě sklepl střídající Chiquinho centr Aït-Nouriho pro Nevese. Portugalský šikula si se zakončením pohrál a krásným obloučkem donutil Fostera kapitulovat počtvrté.

Wolverhampton zvítězil po třech zápasech a dál pevně drží osmou pozici. Watford naopak zůstává v pásmu sestupu.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele