7. kolo
02.10.2021 16:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Wolverhamptonu (© AFP)

Wolves doma přetlačili Newcastle

Wolverhampton Wanderers zdolal v duelu sedmého kola Premier League Newcastle United 2:1. Za domácí trefil obě branky Hwang Hi-čchan, za hosty skóroval Hendrick.

Raúl Jiménez ustál ve dvacáté minutě souboj a skvělou kolmicí uvolnil za obranu Hwang Hi-čchana. Jihokorejec z těžkého úhlu obstřelil po zemi brankáře Darlowa, který neměl při gólu čisté svědomí.

Obrovská šance Wolverhamptonu na navýšení náskoku z rychlého brejku přišla ve čtyřicáté minutě. Břevno hostující brány se po Hwangově přihrávce zleva a dělové ráně Trincãa z deseti metrů ještě nějakou chvíli otřásalo.

Velké zmatky v domácí obraně potrestal o minutu později z 25 metrů do odkryté brány Jeffrey Hendrick! Saint-Maximin předtím navázal tři hráče a vysunul Ritchieho, jemuž padl brankář Sá pod nohy, ale míč neudržel, ani jeho spoluhráči ho nedokázali odkopnout zrovna daleko a nový muž v sestavě po Manquillově přistrčení trestal.

Allan Saint-Maximin dostal v 50. minutě skvělou přihrávku od Ciarana Clarka a střelu mezi malým vápnem a penaltovým puntíkem tlačil k tyči. José Sá se však na čáře natáhl a míč vyrazil.

Po hodině hry tak znovu trestali domácí. Raúl Jiménez se uvolnil z obklíčení ve středovém kruhu a narýsoval krásnou kolmici, kterou podruhé v zápase proměnil osvědčeným řešením po zemi podél brankáře Hwang Hi-čchan.

Wolves jsou po sedmi zápasech desátí, Newcastlu patří předposlední příčka.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele